Booking af Bless The Day


Koncerter, workshops, gudstjenester, firmaarrangementer, kirkekoncerter osv.

Bless The Day er altid garant for et festligt og sprudlende indslag.

Se mere her: PR_FLYER 

Kontakt

Anita Skjødt
info@blesstheday.dk
Mobil: 2283 3710

Koncerter

Du har  mulighed for at booke Bless The Day til en ren gospelkoncert eller som et indslag i et større arrangement, hvor der er behov for at få publikum op af stolene. Til en koncert stiller vi typisk med 25 til 40 korsangere, og den varer ca. 35 – 60 minutter.

Vi opfordrer dig til at kontakte os, så finder vi en løsning, der passer præcist til dine ønsker. Uanset om koncerten foregår i en kirke, en koncertsal eller en kantine garanterer vi dig en unik oplevelse fyldt med energi, eftertænksomhed og masser af glæde.

Alle koncerter ledes af korets dirigent Ole Jørgensen og akkompagneres af korets pianist Jesper Bauder.

Bless The Day arrangerer selv 1 til 2 koncerter hen over året, ligesom vi leverer sang og musik i forbindelse med lokale gospelgudstjenester. Koncerterne annonceres på her på vores hjemmeside, på facebook og i ugeaviserne i Vejle og omegn.

Workshop, seminar og lign.

Vi kan stable forskellige arrangementer på benene, så du og eventuelt dine kolleger kan prøve kræfter med gospel og glæden ved sang. Mangler du idéer eller inspiration til en gospelevent, så tøv ikke med at kontakte os.

Bless The Day stiller, som hovedregel, ikke op til arrangementer (bryllupper, runde fødselsdage og lign.), hvor koret kun skal synge nogle ganske få sange. Bless The Day stiller altid op med et helt kor til de bookede arrangementer.

Comments are closed.

X